Grup Baobab

Som un grup petit d’adolescents que hem seguit la catequesi després de la Comunió. Per això, volem posar en pràctica tot el que hem aprés.

Desitgem que ens acolliu amb joia, i que ens ajudeu a progressar en els propòsits que anirem fent, que compartiu amb nosaltres la joia i les ganes d’aportar noves formes de fer, amb respecte per a tothom.

El temps que portem treballant junts, ens ha fet més conscients, decidits i agosarats per estar segurs que volem seguir el camí encetat i formar part activa de la nostra comunitat.

No som ni el grup de joves ni el d’adolescents, ens hem triat un nom: Baobab.
Volem donar les gràcies a tots els que ens han recolzat en tot moment, a les persones que generosament dediquen el seu temps per donar-nos suport. Gràcies!

Demanem a Jesús que ens aculli i ens deixi treballar al seu costat, essent pescadors d’Amor, Pau i Esperança.
Ens agradaria que els joves us sentiu invitats, per poder, conjuntament , transmetre el missatge de Jesús. Us hi esperem!!!

Notícies Inici

Gràcies i enhorabona!
Publicat al Divendres, 10 de juny de 2016

Hola a tothom!!

Avui és l’última missa Baobab. I és que ja s’ha acabat el curs i com cada fi de curs ens acomiadem  amb la missa de juny i l’últim escrit de l’Espurna.

Sempre agrada fer una mica de balanç del que s’ha fet. Aquest any ha sigut una mica diferent, havíem ja agafat la disciplina

llegir més »
La pregunta insistent de Jesús
Publicat al Dissabte, 9 d'abril de 2016

L’evangeli diu que Jesús pregunta tres vegades a Simó Pere si l’estima. Creiem que Jesús li demana tres vegades perquè sigui conscient de la seva resposta i Pere, a la tercera vegada, se sent dolgut per la insistència i li diu que sí, que l’estima de veritat i s’entristeix.

Aquest fet el podem aplicar a nosaltres.

A

llegir més »
Per a pensar
Publicat al Dissabte, 12 de març de 2016

Per a tots la Quaresma és la preparació espiritual per la celebració de la Resurrecció de Jesús, i creiem que això està molt bé, però també pensem que en aquesta preparació hi ha d’haver alguna cosa més. Tot el que està  succeint últimament en el nostre món és com si les llavors de noves formes

llegir més »
Viure la Quaresma
Publicat al Diumenge, 14 de febrer de 2016

Avui us donem una bosseta amb sorra de Terra Santa i podeu llegir-hi també les paraules  almoina, pregària, i dejuni. Hem pensat que ja que és petita i no ocupa massa lloc, ens podria servir com la llum del far que avisa a les embarcacions. A nosaltres ens pot recordar que estem preparant el camí

llegir més »
Sortida del grup Baobab per recollir el pessebre de l’església de Sant Pere de Bertí
Publicat al Dijous, 11 de febrer de 2016

El dissabte dia 6 de febrer, varem organitzar la pujada a l’església de Sant Pere de Bertí per anar a buscar el pessebre que hi havíem portat el mes de desembre.

El dia no va ser massa bo. La boira es va fer senyora dels voltants i això va fer que no poguéssim gaudir de les

llegir més »
El meu bateig
Publicat al Dissabte, 9 de gener de 2016

Aquest mes m’animo a parlar del Baptisme o Bateig. El bateig l’entenc com a símbol d’entrada al camí cristià. Batejar-se vol dir immergir o submergir-se sota l’aigua, immergir-se en Déu.

El do del Baptisme ens introdueix, immergeix en la vida de Déu, vida a la qual som cridats per sempre. Pel Baptisme esdevenim membres de la

llegir més »