Política de Privacitat

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

(article 15 del Decret General de la CEE, sobre la protecció de dades de l’Església Catòlica a Espanya)

 

Qui és el Responsable del tractament de les vostres dades?

Identitat: PARRÒQUIA DE SANTA COLOMA DE CENTELLES
CIF: R-0800043-B
Adreça postal: C. dels Estrangers, 6 – 08540 Centelles
Telèfon: 938 811 032
Adreça electrònica: info@parroquiadecentelles.cat

 

Qui és el Delegat de Protecció de Dades?

Delegat de Protecció de Dades del Bisbat de Vic
Adreça postal: Carrer Santa Maria, 1 – 08500 Vic
CIF: R-0800043-B
Telèfon: 93 883 26 55
Adreça electrònica: dpd@bisbatvic.com

 

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

A la Parròquia de Santa Coloma de Centelles tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar la sol·licitud, tràmit, expedient o informació que ens requereixen i les peticions que se’n puguin derivar i, en el seu cas, mantenir-lo informat sobre l’activitat pròpia de la Parròquia i els actes, esdeveniments i serveis que s’hi desenvolupen.

 

Quant de temps conservarem les vostres dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb aquesta Parròquia i en qualsevol cas durant el termini que estableix la normativa canònica. Pel que fa a les dades fiscals es conservaran durant el termini de quatre (4) anys, les dades contables durant el termini de sis (6) anys des de la finalització de la relació contractual de conformitat amb la normativa vigent i deu (10) anys aquelles dades necessàries en compliment de la normativa de blanqueig de capitals.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

La base legal per al tractament de les vostres dades és el consentiment de l’interessat en presentar a la Parròquia qualsevol sol·licitud, tràmit, expedient o informació.

La base legal per seguir informat sobre els actes, esdeveniments i serveis és el vostre consentiment, que podeu retirar en qualsevol moment, sense que la retirada del consentiment per a aquesta finalitat condicioni de forma retroactiva el tractament de dades personals realitzats fins aquest moment.

 

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

No està prevista la cessió de dades a tercers, excepte obligació legal. Únicament quan per raó de l’execució de la sol·licitud que ha presentat a aquesta Parròquia i només quan sigui necessària per al seu bon fi, es podrà remetre informació al Bisbat de Vic, a la Conferència Episcopal Espanyola, a la Santa Seu (Ciutat del Vaticà) i/o a d’altres Bisbats de l’Església Catòlica arreu del món.

Aquestes cessions estan emparades pel que disposa l’article 40 del Decret General de la Conferència Episcopal Espanyola, sobre la protecció de dades de l’Església Catòlica a Espanya.

 

Quins són els vostres drets?

Qualsevol persona té dret a sol·licitar al responsable del tractament l’accés a les dades personals relatives a l’interessat, i la seva rectificació o supressió, o la limitació del tractament, o a oposar-se al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, de conformitat amb el que disposen els articles 17-20 i 22-23 del Decret General de la Conferència Episcopal Espanyola, sobre la protecció de dades de l’Església Catòlica a Espanya.

 

Com podeu exercir els drets?

  • Mitjançant un escrit adreçat a Parròquia de Santa Coloma de Centelles, C. dels Estrangers, 6 – 08540 Centelles.
  • Mitjançant un correu electrònic: info@parroquiadecentelles.cat

 

Quines vies de reclamació hi ha?

En el supòsit que no obtingui una resposta satisfactòria, desitgi major informació o consideri que els seus drets no s’han atès adequadament, tenen dret a presentar una reclamació davant Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es – C/Jorge Juan, 6 de Madrid).