Sortida del grup Baobab per recollir el pessebre de l’església de Sant Pere de Bertí

Publicat al Dijous, 11 de febrer de 2016

160206 baobabEl dissabte dia 6 de febrer, varem organitzar la pujada a l’església de Sant Pere de Bertí per anar a buscar el pessebre que hi havíem portat el mes de desembre.

El dia no va ser massa bo. La boira es va fer senyora dels voltants i això va fer que no poguéssim gaudir de les magnífiques panoràmiques que el camí ofereix.

Però, així i tot, la joia no va minvar i tot caminant i fent alguna parada per valorar el molt que ens dóna la mare terra, i les coses meravelloses que Déu ha creat perquè les puguem gaudir, varem arribar a Sant Pere de Bertí i vam trobar el pessebre i unes quants escrits de les persones que agraïen que haguéssim  portat fins allà un pessebre. Després de donar gràcies a Déu dins l’església, varem esmorzar i quan el fred ja es feia una mica molest, va arribar el cafè calentó i la llet.

Vàrem tornar una mica més cansats però amb força marxa. En Pere Fonseca, l’autor del pessebre, aquesta vegada ens va poder acompanyar.

160602 BaobabQuè diuen alguns escrits trobats en la llibreta:

“He gaudit d’uns paisatges meravellosos i m’he trobat un preciós pessebret;  que por molts anys ho pogueu seguir fent. Un castellarenc + dos amics més”

“Gràcies pel regal d’aquest pessebre. Pere i Pepe”

“i construiré un castell per a tu, amb sostre d’estels i nits nacarades, i on el sol i l’amor, entraran lliures pels finestrals. Avet_blau. Xavier Burcet”

“Som de Granollers i acostumem  a venir-hi sovint  a Sant Pere. Ens ha agradat trobar-hi aquest bonic pessebre.

 

Josep i Meri”