Consell Parroquial

El Consell de Pastoral El Consell de Pastoral és l’òrgan principal d’expressió de la comunió i la corresponsabilitat de tots els membres de la comunitat parroquial i llur acció evangelitzadora. En aquest moments està format per 8 membres que representen sectors diversos i activitats pastorals que es porten a terme a la parròquia : catequesi i formació, Càritas, Mans Unides, cants i grup de guitarres, lectors, etc.
No substitueix la comunitat però n’és un exponent qualificat.

Notícies Inici

VIDA DE PARRÒQUIA
Publicat al Diumenge, 24 de juliol de 2022

Consell Pastoral: Es va reunir dijous passat. Va acordar tornar a les activitats parroquials prepandèmiques: la sortida parroquial, el dinar de germanor i el curs de formació permanent. Us anirem informant de com portar-les a terme.

CONSELL PASTORAL
Publicat al Dilluns, 4 de març de 2019

La darrera reunió va ser el dilluns 28 de gener de 2019 i la propera serà el dilluns dia 25 de febrer a les 20,30 hores. d’octubre.

VIDA DE PARROQUIA
Publicat al Dilluns, 15 d'octubre de 2018

Reunió del Consell Pastoral ampliat

El Consell Pastoral ampliat de la nostra parròquia es va reunir el dissabte dia 6 d’octubre i va proposar el següent per al curs que comença:

De cara enfora de la comunitat parroquial (missió):

Fer-nos

llegir més »
CONSELL PASTORAL
Publicat al Dissabte, 10 de febrer de 2018

Consell Pastoral
En la reunió de dilluns passat va preparar el lema i el contingut de la Quaresma 2018 per a la nostra comunitat. Entre tots els lemes suggerits es va escollir: CAMINEM CAP A LA LLUM per tenir-lo present fins la Pasqua.
Va proposar que els diversos grups de la Parròquia participessin

llegir més »
REUNIÓ CONSELL PASTORAL
Publicat al Dissabte, 3 de febrer de 2018

Consell Pastoral: Dilluns a les 8 del vespre

CONSELL PASTORAL
Publicat al Diumenge, 21 de gener de 2018

Consell Pastoral : En la reunió darrera va revisar les activitats d’Advent, Nadal, Festa del Pi, Santa Coloma i Reis i la Visita Pastoral del Sr. Bisbe. Va reflexionar sobre la necessitat d’una major implicació del laïcat en la vida pastoral i en les celebracions i, en aquest sentit, la voluntat de crear un equip

llegir més »