Consell Parroquial

El Consell de Pastoral vol ser l’òrgan principal d’expressió de la comunió i la corresponsabilitat de tots els membres de la comunitat parroquial i llur acció evangelitzadora. En aquest moments està format per 9 persones que representen sectors diversos i activitats pastorals que es porten a terme a la parròquia : catequesi i formació, pastoral de la salut, Càritas, Mans Unides, publicacions i difusió, litúrgia, altres grups parroquials.
No substitueix la comunitat però n’és un exponent qualificat.

Blog

CONSELL PASTORAL
Publicat al Dilluns, 4 de març de 2019

La darrera reunió va ser el dilluns 28 de gener de 2019 i la propera serà el dilluns dia 25 de febrer a les 20,30 hores. d’octubre.

VIDA DE PARROQUIA
Publicat al Dilluns, 15 d'octubre de 2018

Reunió del Consell Pastoral ampliat

El Consell Pastoral ampliat de la nostra parròquia es va reunir el dissabte dia 6 d’octubre i va proposar el següent per al curs que comença:

llegir més »
CONSELL PASTORAL
Publicat al Dissabte, 10 de febrer de 2018

Consell Pastoral
En la reunió de dilluns passat va preparar el lema i el contingut de la Quaresma 2018 per a la nostra comunitat. Entre tots els lemes suggerits es va escollir: CAMINEM CAP A LA LLUM per tenir-lo present fins la Pasqua.
Va

llegir més »
REUNIÓ CONSELL PASTORAL
Publicat al Dissabte, 3 de febrer de 2018

Consell Pastoral: Dilluns a les 8 del vespre

CONSELL PASTORAL
Publicat al Diumenge, 21 de gener de 2018

Consell Pastoral : En la reunió darrera va revisar les activitats d’Advent, Nadal, Festa del Pi, Santa Coloma i Reis i la Visita Pastoral del Sr. Bisbe. Va reflexionar sobre la necessitat d’una major implicació del laïcat en la vida pastoral i en les celebracions

llegir més »
consell pastoral
Publicat al Dimarts, 14 de novembre de 2017

Consell Pastoral: Es va reunir dilluns passat a les 8 del vespre. I es va informar de la reunió de l’equip coordinador – animador que s’ha iniciat i que es va reunir el divendres dia 3 de novembre. També de la Visita Pastoral que

llegir més »