Centre Parroquial

és un edifici centenari al bell mig del carrer del Marquès de Peñaplata de Centelles. Es va crear a finals del s. XIX, com molts altres centres parroquials per promoure des de la parròquia l’esbarjo, la formació del jovent, obrer i artesà sobretot, en un moment de fort canvi social a Europa. De sempre ha estat un punt de reunió i d’activitat parroquial i cultural de Centelles, acollint concerts, ballades, xerrades de formació, conferències i teatre. D’ençà de la seva construcció s’ha anat mantenint gràcies a la Parròquia i als grups que l’han gestionat. A partir del 2017, any en que es van acabar les obres de rehabilitació integral de l’edifici, el gestiona la Parròquia amb un grup format per 6 persones.

El Centre Parroquial és un edifici centenari al bell mig del carrer del Marquès de Peñaplata de Centelles. Es va crear  a finals del s. XIX, com molts altres centres parroquials per promoure des de la parròquia l’esbarjo, la formació del jovent, obrer i artesà sobretot,  en un  moment de fort canvi social a Europa. De sempre ha estat un punt de reunió i d’activitat parroquial i cultural de Centelles, acollint concerts, ballades, xerrades de formació, conferències i teatre. D’ençà de la seva construcció s’ha anat mantenint gràcies als grups que l’han gestionat. Els últims anys, la gestió del Centre l’ha portada a terme el grup de teatre amateur El Triquet. Ara estem fent obres a l’edifici i des del començament de les obres hi ha una nova junta formada per 4 persones i el rector.

Blog

PASTORETS
Publicat al Diumenge, 25 de desembre de 2022

Centre Parroquial. Els Pastorets: Dies 26 i 30 desembre i 6 de gener a les 20h.

L’últim de la temporada. Dissabte dia 2 al vespre. No t’ho perdis!
Publicat al Diumenge, 26 de juny de 2022

COBLA CANIGÓ
Publicat al Dissabte, 14 de maig de 2022

Centre Parroquial: Avui diumenge a les 18h Pòsters de Músic amb la Cobla Canigó!

“Palmira a Pardines” passa per Centelles
Publicat al Dissabte, 16 d'abril de 2022

Centelles. Diumenge de Rams, a la tarda es va representar al Centre Parroquial l’espectacle “Palmira a Pardines”, amb Elisenda Rué, veu i actriu, Izan Rubio a la guitarra, sota la direcció de Jordi Lara. Ara ja coneixem una mica més dels talents de l’Elisenda, veïna de Centelles, que ja ha pujat als escenaris com

llegir més »
TEATRE
Publicat al Diumenge, 3 d'abril de 2022

Centre Parroquial: Diumenge vinent, dia 10, a les 18h Palmira a Pardines, amb Bubulima teatre.

CARTELL TEATRE
Publicat al Diumenge, 12 de setembre de 2021