Centre Parroquial

El Centre Parroquial és un edifici centenari al bell mig del carrer del Marquès de Peñaplata de Centelles. Es va crear  a finals del s. XIX, com molts altres centres parroquials per promoure des de la parròquia l’esbarjo, la formació del jovent, obrer i artesà sobretot,  en un  moment de fort canvi social a Europa. De sempre ha estat un punt de reunió i d’activitat parroquial i cultural de Centelles, acollint concerts, ballades, xerrades de formació, conferències i teatre. D’ençà de la seva construcció s’ha anat mantenint gràcies als grups que l’han gestionat. Els últims anys, la gestió del Centre l’ha portada a terme el grup de teatre amateur El Triquet. Ara estem fent obres a l’edifici i des del començament de les obres hi ha una nova junta formada per 4 persones i el rector.

Blog

COBLA CANIGÓ
Publicat al Dissabte, 14 de maig de 2022

Centre Parroquial: Avui diumenge a les 18h Pòsters de Músic amb la Cobla Canigó!

“Palmira a Pardines” passa per Centelles
Publicat al Dissabte, 16 d'abril de 2022

Centelles. Diumenge de Rams, a la tarda es va representar al Centre Parroquial l’espectacle “Palmira a Pardines”, amb Elisenda Rué, veu i actriu, Izan Rubio a la guitarra, sota la direcció de Jordi Lara. Ara ja coneixem una mica més dels talents de l’Elisenda, veïna de Centelles, que ja ha pujat als escenaris com

llegir més »
TEATRE
Publicat al Diumenge, 3 d'abril de 2022

Centre Parroquial: Diumenge vinent, dia 10, a les 18h Palmira a Pardines, amb Bubulima teatre.

CARTELL TEATRE
Publicat al Diumenge, 12 de setembre de 2021

TEATRE
Publicat al Dissabte, 11 de setembre de 2021

Centre Parroquial: Reprèn l’activitat que havia suspès per culpa de la pandèmia. Diumenge vinent, 19 de setembre, a les 18 h. amb l’obra Un dia d’estiu, que tenia programada pel març de l’any passat. Us hi esperem.

CENTRE PARROQUIAL
Publicat al Diumenge, 21 de juny de 2020

Fa quinze dies es complien els 3 anys de la Jornada de Portes Obertes al Centre Parroquial, després de la reforma de l’espai escènic i la remodelació de la sala. Des de llavors ençà s’ha anat treballant per adequar totes les instal·lacions a la normativa i aconseguir la legalització que un local d’aquestes característiques necessita.

llegir més »