Centre Parroquial

El Centre Parroquial és un edifici centenari al bell mig del carrer del Marquès de Peñaplata de Centelles. Es va crear  a finals del s. XIX, com molts altres centres parroquials per promoure des de la parròquia l’esbarjo, la formació del jovent, obrer i artesà sobretot,  en un  moment de fort canvi social a Europa. De sempre ha estat un punt de reunió i d’activitat parroquial i cultural de Centelles, acollint concerts, ballades, xerrades de formació, conferències i teatre. D’ençà de la seva construcció s’ha anat mantenint gràcies als grups que l’han gestionat. Els últims anys, la gestió del Centre l’ha portada a terme el grup de teatre amateur El Triquet. Ara estem fent obres a l’edifici i des del començament de les obres hi ha una nova junta formada per 4 persones i el rector.

Blog

CARTELL TEATRE
Publicat al Diumenge, 12 de setembre de 2021

TEATRE
Publicat al Dissabte, 11 de setembre de 2021

Centre Parroquial: Reprèn l’activitat que havia suspès per culpa de la pandèmia. Diumenge vinent, 19 de setembre, a les 18 h. amb l’obra Un dia d’estiu, que tenia programada pel març de l’any passat. Us hi esperem.

CENTRE PARROQUIAL
Publicat al Diumenge, 21 de juny de 2020

Fa quinze dies es complien els 3 anys de la Jornada de Portes Obertes al Centre Parroquial, després de la reforma de l’espai escènic i la remodelació de la sala. Des de llavors ençà s’ha anat treballant per adequar totes les instal·lacions a la normativa i aconseguir la legalització que un local d’aquestes característiques necessita.

llegir més »
Publicat al Diumenge, 3 de novembre de 2019

CARTELL AIRES DEL MONSENY

NOUS ESDEVENIMENTS
Publicat al Diumenge, 22 de setembre de 2019

Centre Parroquial: Avui diumenge dia 22 a les 6 de la tarda Tu que no ets sinó l’instant, recital de poemes de Lluís Solà i interpretacions musicals.
Divendres dia 27 a les 20,30 h. Els dies que vindran, pel•lícula dirigida per Carlos Marqués Marcet, dintre del Cicle Gaudí de cinema.

ACTUACIÓ CENTRE PARROQUIAL
Publicat al Dijous, 19 de setembre de 2019

Centre Parroquial: Diumenge vinent dia 22 a les 6 de la tarda Tu que no ets sinó l’instant, recital de poemes de Lluís Solà i interpretacions musicals.