REUNIÓ DE L’EQUIP DE PASTORAL DE LA SALUT

Publicat al Dilluns, 25 de juny de 2018

Parròquia de Santa Coloma de Centelles

PASTORAL DE LA SALUT

Reunió de l’equip: Dimecres 20 de juny de 2018 a 2/4 de 9 del vespre
1.Pregària: Pregària per les famílies dels malalts.

2.Presentació: Qui som, què fem, què cal fer:

3.Missió de la Parròquia en el món dels malalts.
Repassem els punts que ens recorda el text i subratllem els que podem fer més fàcilment nostres: Acompanyar els malalts, celebrar els sagraments, atendre els malalts més necessitats, ajudar la família dels malalts, tenir-los al corrent de la vida de la parròquia i implicar tota la parròquia en la Pastoral de la Salut.

4.Celebració Comunitària de la Unció a la Parròquia i a la Residència. La darrera va ser el dia de Pentecosta 2014
Farem la propera durant l’Advent 2018. Si pot ser el diumenge dia 2 de desembre a la missa de les 11 del matí. Prepararem la celebració amb una catequesi prèvia els diumenges anteriors a l’església. La farem a la Residència (dissabte anterior) i a casa els que ho demanin el mateix diumenge a la tarda.

5.Invitació a rebre la comunió a casa
La Parròquia ofereix aquest servei. Oferir companyia només, si ho prefereixen. Relació amb els que fan l’acompanyament de la gent gran des de Càritas. Conèixer la feina de voluntariat dels joves que durant el curs van un dia ala setmana a la Residència com a compromís de Confirmació o servei social voluntari.

6.Relació amb la Pastoral de la Salut d’Osona
Tots rebem les informacions. Mirarem d’assistir-hi, almenys un cada vegada. Per rebre, per compartir el que fem i el que fan, per sentir-nos formant part d’aquest col•lectiu.

7.Precs i preguntes
Ens tornarem a trobar al novembre per poder preparar bé la Celebració de la Unció dels malalts. Ja concretarem el dia.