VIDA DE PARRÒQUUIA

Publicat al Dilluns, 10 de juny de 2019

Defunció: Mn. Carles M. Giol i Bayona nascut a Centelles i batejat a la nostra església parroquial va morir el divendres 31 de maig a l’edat de 88 anys. Era rector de Sant Hilari Sacalm des de l’any 1995. El diumenge dia 2 de juny es va celebrar la missa exequial a l’església de Sant Hilari Sacalm i el dilluns dia 3 va ser enterrat al cementiri de Santa Coloma Sasserra.

Pregària per la pau, la justícia i el respecte als drets individuals i col•lectius: Demà dilluns de 8,30 a 9 del vespre a la Capella del Sant Crist. Es preveu que aquesta setmana el tribunal doni el judici vist per a sentència, per això deixarem de trobar-nos en la pregària que hem anat fent cada dilluns des del 18 de febrer quan va començar el judici dels encausats pel procés. Això no vol dir que no continuem pregant cadascú personalment amb el convenciment que la força de la pregària els ajudarà a tenir una sentència justa i fonamentada en la veritat.

Capella del Socós: Durant el mes de juny cada dia a les 19h Rosari i Mes del Sagrat Cor.

Pelegrinatge a Lurdes: Des d’ahir fina el dimecres dia 12. Hi participen 10 persones de Centelles. Els desitgem un bona estada a Lurdes i un bon retorn.