VIDA DE PARRÒQUIA

Publicat al Dissabte, 12 de desembre de 2020

Missa Familiar: Avui diumenge a les 12h.

Celebració penitencial d’Advent: Malgrat la situació i les mesures sanitàries la farem comunitària dijous vinent, dia 17 a les 8 del vespre. Els que vulgueu fer una confessió personal cal que concerteu dia i hora.

Cantada de Nadales: A càrrec del Cor Cantus Firmus, el dia de Nadal després de la Missa d’11 a l’església parroquial.

Fratelli tutti: El nostre treball d’Advent des de casa. Aquesta setmana proposem llegir els capítols cinquè i sisè. Un grup de 15 persones de la Parròquia va seguint aquest treball.

Càritas Parroquial: Aquest cap de setmana CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS per a les famílies necessitades del poble: el divendres 11 de desembre a la tarda, el dissabte 12, tot el dia i avui diumenge 13, al matí. Tots els aliments recaptats aniran al Centre de Distribució d’Aliments de Centelles. Els punts de recollida són; davant els supermercats, en algunes botigues del poble. També els podeu dipositar als coves que trobareu a l’entrada a l’església. Esperem la vostra col•laboració ara més que mai. Moltes gràcies.

Mans Unides: Com cada any per Nadal, venem les llànties solidàries, per aconseguir, aquest any, garantir l’accés a l’educació de 50 nenes tribals a Barodia (Índia). Ens trobareu al mercat els diumenges dies 13 i 20 i el 24 a les 5 de la tarda, amb la col•laboració del Cor La Violeta . Esperem que en cadascuna de les vostres llars flamegi una llàntia, en record dels que tenim més lluny i més desprotegits. Gràcies