VIDA DE PARRÒQUIA

Publicat al Diumenge, 8 de març de 2020

Consell Pastoral: Reunió demà dilluns a les 20,30h.

Vespres del dimecres: Durant la Quaresma els dimecres a les 19h, abans de la missa a la Capella dels Dolors.

Venerable SOR MARIA RAFAELA, fundadora de les Missioneres dels Sagrats Cors
Avui celebrem el 121è aniversari de la mort de sor Maria Rafaela Lladó i Sala. Per això aquest dia la recordem de manera especial, i a la vegada li demanem la seva intercessió per l’Església, per nostra Congregació i per la missió que compartim amb els laics associats.
La seva maduresa, la feia ser una dona senzilla. No necessitava moltes coses per ser feliç. Era radical en la fidelitat en viure l’evangeli i fou fidel al seu compromís.
Escoltava, orientava amb respecte i delicadesa. Valorava el silenci i sabia veure el pas de Déu en la seva vida i en la història. Va viure al màxim el moment present, estava convençuda que era la forma millor de preparar el futur. Donem gràcies a Déu per aquesta dona que va saber viure i donar respostes a les necessitats del seu temps.. Que ens ajudi a viure el nostre avui.
També avui celebrem les noces d’Or de la Professió religiosa de sor Sebastiana Ollers Puigserver. Moltes Felicitats !

Mans Unides: Avui diumenge a les 6 de la tarda es passarà el documental La meva pell, sobre la migració. Posa el focus en l’acollida des del punt de vista de la dona com a supervivent.

12 hores de pregària per al Senyor: De les 7 del matí a les 7 del vespre el dissabte dia 28 de març a la Capella del Socós. Teniu la graella a l’entrada de l’església per si voleu apuntar-vos a una hora concreta. Moltes gràcies.

Catequesi arxiprestal:Diumenge vinent, dia 15, a la tarda trobada a La Damunt,Folgueroles.