VIDA DE PARRÒQUIA

Publicat al Dimarts, 28 de maig de 2019

Missa Familiar: Avui a les 11 del matí.

Catequesi 2n curs: Dilluns i dimarts final de curs de Catequesi.

Càritas: Dimarts reunió amb Càritas Diocesana a Vic a les 10 del matí. Divendres dia 31 a les 4 de la tarda reunió amb els voluntaris del Reforç Escolar i a la Residència Sant Gabriel.

Mans Unides: El proper dijous dia 30, a les 6 de la tarda, reunió dels voluntaris. Les nostres reunions son obertes a tothom que pugui interessar-li el nostre treball.

Pregària per la pau, la justícia i el respecte als drets individuals i col•lectius: Dilluns de 8,30 a 9 del vespre a la Capella del Sant Crist. És oberta a tothom i es porta a terme per iniciativa d’un grup de la parròquia mentre duri el judici dels encausats pel procés català, amb el convenciment que la força de la pregària ajudi i sostingui en la veritat i la justícia a ells, als seus familiars i també als magistrats, fiscals, advocats, testimonis i periodistes.

Centre Parroquial: Avui 2ª sessió de Cinema de Valors amb la pel•lícula La escuela de la vida dirigida per Nicolas Vanier.

Capella del Socós: Durant el mes de maig cada dia a les 19h Rosari i Mes de Maria. A partir de dissabte mes del sagrat Cor.