VIDA DE PARRÒQUIA

Publicat al Dissabte, 13 d'abril de 2019

Celebració Comunitària de la Penitència: Serà el Dimarts Sant dia 16 d’abril a les 8 del vespre. Aquest any el Perdó ha estat el fil conductor del nostre temps de Quaresma. El perdó que regenera, fa viure i anima, retorna la pau i dóna la joia. I hem contemplat la joia que genera el perdó del pare que acull, abraça i fa festa amb el fill que ha tornat. Igualment la salvació i el retorn a la vida de la dona que els fariseus condemnaven i volien apedregar.
Celebrem també nosaltres el perdó, personalment i en comunitat. Acostem-nos a dir-li: “Pare, he pecat”. I rebem l’abraçada del Pare que ens convida a viure en plenitud.

Pregària per la pau, la justícia i el respecte als drets individuals i col•lectius: Els dilluns de 8,30 a 9 del vespre a la Capella del Sant Crist de la nostra església parroquial.
Residència Sant Gabriel: Dissabte dia 20 a les 17 h. Missa de Pasqua.

L’almoina penitencial és un signe quaresmal de solidaritat com a fruit de les nostres privacions voluntàries. Podeu dipositar-lo a la caixeta que porta aquesta etiqueta i està situada entre la porta de pujar al cor i la Capella del Sant Crist. Moltes gràcies.

52è Pelegrinatge a Lurdes: Del 8 al 12 de juny. Podeu fer l’inscripció fins el dia 17 de maig.