VIDA DE PARRÒQUIA

Publicat al Dimarts, 30 d'octubre de 2018

Missa Familiar: Avui diumenge a les 11 del matí. En acabar Descoberta de l’ésglésia pels qui vulguin.

Catequesi Familiar: Dilluns a les 9 vespre trobada de pares i mares de Catequesi Familiar.

Curs de Formació d’Adults: L’ètica de la vida quotidiana: una mirada des de la fe. Professora: Ester Busquets Alibés. Aquest mes l’avancem al dimarts dia 30 d’octubre per no coincidir amb la vigília de Tots Sants i la Castanyada. Serà aquest dimarts a 2/4 de 9 del vespre.

Festa de Tots Sants: Dijous missa a les 11 del matí. L’anticipada a les 8 del vespre del dimecres. A les 5 de la tarda del dia de Tots Sants pregària pels difunts al cementiri. L’endemà divendres, Dia dels difunts, missa a les 8 del vespre.

Confirmació 2018: Serà el dissabte dia 15 de desembre a les 8 del vespre. Aquests dies estem preparant la celebració amb els nous confirmands.

Reforç escolar. Càritas: Reunió dels voluntaris inscrits per preparar el curs dimarts a les 6 de la tarda a la Sala Mn. Josep Esteve de la rectoria.

Capella de Sant Antoni: Rosari els dimecres a 2/4 de 4 de la tarda.

Canvi d’horari de la missa dels dies feiners: A partir del dilluns dia 5 de novembre la missa del vespre dels dies feiners serà a 2/4 de 8 del vespre. L’anticipada del dissabte i festius continua a la mateixa hora, les 8 del vespre.

Canvi d’horari del Despatx Parroquial: A partir d’aquest dimarts dia 30 d’octubre serà els dimarts de 2/4 de 5 a les 6 de la tarda.