VIDA DE PARRÒQUIA

Publicat al Dilluns, 9 de juliol de 2018

Creu processional: Podem ja gaudir de la creu processional restaurada que torna a presidir les nostres celebracions i agraïm a tots els que ens heu ofert la vostra ajuda i els que ho pugueu fer per tal de sufragar el seu cost 1.179,75 €. A tots moltes gràcies.

Sortida d’estiu: Guardeu a la vostra agenda el dijous dia 23 d’agost per fer la Sortida d’estiu. Aquest any a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès). Visitarem el Museu i l’església, que és un altre museu, i a la tarda anirem a les Fonts del Cardener. El preu és de 15 € + el dinar que podeu escollir. Places limitades. Ja us podeu inscriure a la Parròquia.

Dinar de Germanor . Arrossada: Aquest any serà el dissabte dia 8 de setembre, festa de la Mare de Déu del Socós. Guardeu-vos aquesta data.

Formació permanent: Per al curs vinent la Parròquia ofereix L’Ètica de la vida quotidiana: una mirada des de la fe, a càrrec d’Ester Busquets. Habiltualment el primer dimecres hàbil de cada mes, d’octubre a juny.

Comunió als malalts i els que no poden venir a l’església: Els qui vulguin rebre la comunió a casa, només cal que avisin trucant al 938 811 032 o bé parlant amb el rector. La parròquia ofereix aquest servei.