VIDA DE PARRÒQUIA

Publicat al Dijous, 5 de juliol de 2018

Creu restaurada: Podem ja gaudir de la creu processional restaurada. A partir d’avui torna a presidir les nostres celebracions Ens alegrem del canvi que ha experimentat i agraïm a tots els que ens heu ofert la vostra ajuda i els que ho pugueu fer per tal de sufragar el seu cost 1.179,75 €. A tots moltes gràcies.

Sortida d’estiu: Guardeu a la vostra agenda el dijous dia 23 d’agost per fer la Sortida d’estiu. Aquest any a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès). Visitarem el Museu i l’església, que és un altre museu, i a la tarda anirem a les Fonts del Cardener. A partir de la setmana vinent sabreu el preu i l’horari i podreu començar a reservar la vostra plaça.

Formació permanent: Per al curs vinent la Parròquia ofereix L’Ètica de la vida quotidiana: una mirada des de la fe, a càrrec d’Ester Busquets. Habiltualment el primer dimecres hàbil de cada mes, d’octubre a juny.

Consell Pastoral: En la darrera reunió de curs va fer una valoració del treball dels diferents grups parroquials i va perfilar el Sopar de grups del dia 29.

Comunió als malalts i els que no poden venir a l’església: Els qui vulguin rebre la comunió a casa, només cal que avisin trucant al 938 811 032 o bé parlant amb el rector. La parròquia ofereix aquest servei,