VIDA DE PARRÒQUIA

Publicat al Diumenge, 17 de juny de 2018

Nous cançoners Missa Dominical: Hem estrenat un centenar de cançoners que afegim als que ja teníem. Són de l’última edició que s’ha fet i això ens permetrà retirar els més vells que ja no tenen el repertori complet de cants. És en bé de tots i per una participació més plena en els cants de les celebracions. Cal que us acostumeu a agafar-los i a fer-ne ús els qui habitualment no ho feu. I que un cop utilitzats els deixeu al seu lloc. Per tal de preservar el seu deteriorament uns quants voluntaris els han folrat. Els ho agraïm i a tots us demanem una ajuda suplementària per afrontar el seu cost. Moltes gràcies.

51è pelegrinatge a Lourdes: Des d’ahir fins el dia 20 amb gent de casa, malalts i pelegrins, organitzat per les Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes dels bisbats de Vic i Solsona.
Bona estada i feliç retorn.

Sopar de grups: Tal com us vam anunciar ja fa dies, aquest any farem el sopar dels grups parroquials el dia 29 de juny, divendres, a 2/4 de 9 del vespre, després de la missa.

Missa a la Residència Sant Gabriel: La missa d’aquest mes, com fem habitualemnt, serà el dissabte darrer, dia 30 de juny a les 5 de la tarda.

Pregària a la Capella de Sant Antoni: Cada dimecres a les 4 de la tarda.

Capella del Socós: Aquest mes Rosari i Mes del Sagrat Cor cada dia a les 7 de la tarda