Valoració del curs dels Baobab

Publicat al Divendres, 21 de juny de 2013

Hem arribat al final del curs. Sí,  el Grup Baobab va començar aquest any amb molta il·lusió i per què no dir-ho, amb certa por. Per nosaltres  fer nostra la paraula de Jesús i apropar-vos-la, ens feia cert respecte. Creiem que ens n’hem sortit, amb un “progressa adequadament”, i ens ha servit per posar en comú les diferents maneres de pensar i arribar a una idea concreta, que hem intentat transmetre a la comunitat.

De la preparació de la Missa del dissabte, no n’estem tant satisfets, només som set, i tenim la dificultat de la música. Però al final, un de nosaltres s’ha atrevit a assajar amb els bombos i l’últim dia pensem que vam aconseguir una mica més d’alegria, amb l’ajuda d’una professora.

Els murals, va ser la manera que vam trobar per fer-vos arribar els nostres pensaments. L’any que ve els millorarem, perquè amb l’ajuda d’un  pacient artista hem aprés algunes tècniques que donaran més relleu a les nostra comunicació.

Amb tan poc temps hem sortit d’excursió, per Nadal vam anar a portar el pessebre al Castell de Sant Martí de Centelles i al tornar a buscar-lo ens vam trobar amb la sorpresa dels escrits encoratjadors que hi van posar els visitants que hi van pujar aquells dies. Per Setmana Santa vam anar a Sant Joan de les Abadesses, sortida que a tothom va agradar moltíssim, doncs Mossèn David, rector de la parròquia ens va fer gaudir de tota la riquesa que guarda el monestir. El dia de Pasqua vam anar a visitar a alguns avis que reben la comunió a casa, va ser molt emotiu, ens van acollir amb gran amabilitat i joia. Nosaltres els vam portar un punt de llibre com a record de  Pasqua.

Preparar la Vetlla Pasqual per nosaltres va ser el més difícil, perquè era quelcom nou i a la vegada que estàvem contents per la feina que fèiem, teníem una mica de por. L’any que ve serà diferent i gaudirem més del bell instant de la Resurrecció del Senyor.

Pel final de curs vam preparar jocs pels nens i nenes dels diferents cursos de catequesis i amb l’excusa d’ajudar, vam ser nosaltres qui ens ho vam passar molt bé.

Resumint, pensem que aquells que no veien clar que arribéssim al final, els que no els agradava massa que ens moguéssim amunt i avall per l’església i els que ens deien que tot ho fèiem bé… tot això ens ha servit per fer-nos forts i  tenir molt clar que qui ens veu és Jesús , i com que Ell  mira la sinceritat dels nostres cors, hem de seguir treballant amb serenor i respecte.

BONES VACANCES