Us hi convidem

Publicat al Dissabte, 10 d'octubre de 2015

De nou encetem la celebració de la Missa Jove. Veureu que aquesta vegada no hem fet ni cartells ni mural. Hem cregut que seria una bona idea donar-vos a tots un punt de llibre. Un punt de llibre per iniciar el camí del nou curs. Tenim el costum de revisar la nostra vida i intentar posar-nos una fita per aconseguir.

Doncs aquí està la nostra proposta: en aquest punt de llibre juguem amb els colors, els grans colors que la natura ens ofereix i que el  Papa Francesc en la seva encíclica ens ha fet copsar amb més força. A la part de darrere del punt trobareu una petita consigna que creiem que serà molt positiu posar-la en pràctica.

Últimament ens hem vist envoltats per diversos successos poc agradables. Sembla que l’egoisme, la supèrbia i els diners són més importants que les persones. Per això creiem que nosaltres hem de contrarestar aquests fets ESSENT LLUM D’ESPERANÇA. Això és el que us demanem, iniciar el curs amb aquesta consigna. I si voleu, podeu apuntar el vostre  propòsit per poder-lo fer realitat. I diem que l’apunteu perquè tothom ho pensa en un moment de vehemència, però si ho tenim escrit ens serà més fàcil recordar el que ens havíem proposat.

 

Grup Baobab