Siguem llums d’esperança

Publicat al Dissabte, 10 d'octubre de 2015

alegriaAvui les lectures ens fan aprofundir en la importància de la saviesa, però entesa no com a superintel·ligència, sinó com, nosaltres diríem, sentim comú, humanitat, respecte, confiança i pensem que tot això junt es converteix en enteniment.

Però sembla ser que no hem entès aquest missatge que Jesús ens va anar predicant durant la seva vida pública.

Ens va posar molts exemples: que el que es faci petit, humil, serà exalçat, que el que val es la puresa dels sentiments, que és necessari no embolicar-los amb falses paraules o amb propòsits hipòcrites, s’ha d’anar de cara, mirant als ulls, i estimant sense condicions: t’estimo tal com ets, amb les teves mancances i amb les meves, amb les teves idees i amb les meves, amb el teu dolor i amb el meu, amb la teva joia i amb la meva. Així podem fer el camí per llarg o dolorós que sigui, perquè sabem que Jesús no ens deixarà mai i que sempre està al nostre costat.

Siguem llums d’esperança, i treballem per anul·lar del nostre fer de cada dia, el voler  ser més per poder dominar, les ganes d’obtenir més diners per estar per sobre dels altres, i així aconseguir que la CONCÒRDIA, pugui abraçar-se amb la PAU.

Grup Baobab