SETMANA DE LA BÍBLIA

Publicat al Divendres, 24 de novembre de 2017

Setmana de la Bíblia
Aquesta setmana, del 27 de novembre al 3 de desembre celebrem la Setmana de la Bíblia que culminarà amb el Diumenge de la Paraula, el primer diumenge d’Advent. És el segon any i convé que la fem nostra i que a banda dels actes que se celebren a nivell diocesà i català, com a parròquia ens hi afegim. Per això proposem obrir l’església de 5 a les 8 de la tarda cada dia, perquè qui vulgui s’hi acosti a llegir en silenci la Bíblia, reflexionant i pregant una estona que acabarà amb la missa (llevat del dijous) que té lloc a 2/4 de 8 del vespre i en ella proclamarem junts la Paraula de Déu. Deixarem la Bíblia a la Capella del Sant Crist.
Serà una bona manera de preparar-nos per a l’Advent que encetarem el proper diumenge. Aquest any a la nostra parròquia porta per lema : L’Advent amb Maria. Vol fixar-se d’una manera especial en la Mare de Déu que tan bé va viure l’espera del seu fill JESÚS.
Cada diumenge d’Advent remarcarem una de les actituds que Maria fa seves:
1r diumenge: La seva senzillesa i humilitat 2n diumenge: La seva disponibilitat 3r diumenge: La seva valentia 4t diumenge: La seva pregària per escoltar Déu i parlar-hi