Sant Antoni Abat

Publicat al Dissabte, 11 de gener de 2014

Sant-Antoni.jpgSant Antoni ens convida a tornar a fer festa.

Després de les de Nadal, Santa Coloma i la Festa del Pi aquesta setmana  és Sant Antoni qui agafa el relleu. I ho celebrarem solemnement a la capella que té a l’entrada del poble i en el passant i la benedicció a la plaça Major.

Una altra ocasió per aplegar-nos com a poble, per recordar i agrair la protecció del sant al qui els nostres avantpassats van expressar la seva devoció i que els centellencs d’avui volem continuar fent-la palpable. Una altra ocasió per no reduir la festa a un esmorzar abundós, a un passant lluït ni a una exhibició dels millors animals de companyia i carruatges. Una ocasió per recordar les nostres arrels cristianes, per sentir-nos units com a poble i per seguir defensant uns valors que ens fan créixer com a persones i com a col·lectiu.

Gràcies a la Comissió dels Tonis per brindar-nos cada any aquesta ocasió festiva.

La festa tindrà lloc el dissabte dia 18. El programa és el següent: a les 9 del matí Missa a la Capella, a les 12 del migdia benedicció dels animals a la plaça Major. A més, el divendres 17, el mateix dissabte i el diumenge 19, a 2/4 de 5 de la tarda, hi haurà Rosari a la Capella.