Recta final

Publicat al Dissabte, 18 de juny de 2016

sorraEstem acabant el curs escolar. Els més petits aquesta setmana. Els estudiants més grans esperant els resultats dels exàmens o acabant de perfilar quins seran els seus estudis universitaris el proper curs o com els continuaran. Alguns també acabant la carrera. I, encara,  tota una colla de joves que no  han trobat el seu primer treball i que veuen dificultats per trobar-lo. I aquesta és una situació que fa patir a ells i les seves famílies, però que fa anar malament el país i porta desil·lusió i angoixa.

Tenim un estiu al davant i no el podem deixar escapar. Hem de fer el possible per omplir-lo amb aquelles activitats que durant el curs no tenim temps de fer. I gaudir-ne amb dies i moments d’esplai, de lleure i de noves descobertes.

A la parròquia també fem un parèntesi estival, sobretot en aquelles activitats de formació que portem a terme durant el curs i que reprendrem pel setembre; però no en fem en el servei de Càritas, que no fa vacances, ni en la Pastoral de Salut i Mans Unides. Tampoc en l’atenció a les persones i l’acolliment al Despatx parroquial. I menys en les celebracions dels sagraments que no hem de deixar mai, sobretot l’eucaristia. L’estiu, pot ajudar-nos a participar-hi, sempre posant-hi una mica d’esforç, és clar. Per què no us proposeu guardar un espai setmanal per a la missa els que habitualment no ho feu? Serà una decisió ben presa, profitosa per a vosaltres i exemplar pels que teniu a l’entorn. Sobretot pels més joves que s’inicien en el camí de la celebració. Entre ells els que avui fan la primera comunió: la Núria Barnils i Lentorn, la Sara Estefanía Zambrano Lezme, l’Arnau Oms Riera i en Jordi Baulenas Masnou, A tots ells la nostra felicitació!