Quaresma 2015: de la indiferència a la misericòrdia

Publicat al Diumenge, 22 de febrer de 2015

quaresmaAquest és el nostre lema  per a la Quaresma d’enguany. Ja ho veieu, l’hem tret del missatge del Papa Francesc per a la Quaresma 2015. Ens diu que hem de lluitar contra la globalització de la indiferència i desitja que les parròquies i comunitats arribin a ser illes de misericòrdia  enmig del mar de la indiferència.

Per tant solidaritzant-nos en aquesta causa  anirem tenint present, setmana a setmana, diverses situacions i persones  amb qui ens podem sentir indiferents i com apropar-nos-hi amb un cor misericordiós.

En aquest mateix missatge el Papa ens recorda la força de la pregària i convida tota l’Església a pregar en comunió en les 24 hores per al Senyor: els dies 13 i 14 de març. Entomem aquest repte? El Consell Pastoral va veure bé tirar endavant aquesta iniciativa i us proposem d’apuntar-vos-hi. Creiem que el lloc més adient i acollidor ´per fer-ho és la Capella del Socós i en aquesta ocasió restarà oberta tota la nit: hora a hora volem omplir les vint-i-quatre hores de pregària. Fins una setmana abans, el divendres dia 6 de març, els que hi vulgueu participar podeu comunicar a la Parròquia l’estona que heu triat  i així veurem si tenim cobertes les 24 hores. La primera hora       (de 12 a 1 del divendres) i la última (d’11 a 12 del dissabte) seran per a la pregària comunitària amb textos i cants preparats. Us animem a fer vostra aquesta proposta.