PER PENSAR

Publicat al Diumenge, 19 de novembre de 2023

“La nostra parròquia té unes dimensions prou significatives perquè pugui tenir una vida activa. I alhora, tampoc no és tan massiva com perquè no puguem conèixer la gent i interrelacionar-nos-hi. Això afavoreix el tracte personal, que és important per al treball pastoral. Un altre aspecte positiu és que el rector resideix al poble; ser-hi present és cabdal. També comptem amb un consell parroquial molt eficient”, explica Mn. Josep Alaró, rector de la parròquia de Santa Coloma de Centelles, amb el propòsit de donar-nos a conèixer aquesta comunitat.
Així mateix, es dol que “patim els mateixos mals que altres parròquies i, per tant, ens queden
moltes iniciatives coixes i mirem de donar-hi resposta de la manera més efectiva possible”. Tot i la davallada en els últims anys pel que fa a batejos, primeres comunions, confirmacions…, reconeix, que “tenim un bon nombre de feligresos que participa en l’eucaristia dominical, entre cent i cent vint”.

Podeu trobar el reportatge sencer sobre la nostra Parròquia a la revista Catalunya Cristiana d’aquesta setmana. Si voleu disposar d’un exemplar podeu demanar-lo a la Parròquia.