PER PENSAR

Publicat al Dissabte, 3 de febrer de 2018

Mans Unides el proper divendres 9, dia del dejuni voluntari, inicia la seva campanya numero 59 que portarà per lema “Comparteix el que importa”

Podrem informar-vos del projecte d’aquest any i del nostre compromís de treballar per aconseguir que els bens destinats a cobrir les necessitats de totes les persones, sigui considerat com un dret humà fonamental.
El divendres dia 9, a les 8 del vespre, a la Sala de La Violeta, el Pare claretià Joan Soler, ens parlarà sobre “COMPARTIR” i gaudirem de la projecció dels clipmetratges, que el joves de l’Institut Pere Barnils, van crear per la campanya passada, amb l’ajuda del seu professor Sr. Abel
El diumenge dia 11, a les 10 del matí, també a la Sala la Violeta, passarem de nou els clipmetratges i a les 11, iniciarem un taller per nens de 3 a 12 anys, on podrem adonar-nos, que aprofitant coses que llencem, es poden crear joguines atractives i divertides.
Quedeu convidats, grans, joves, nenes i nens. Ens agradaria comptar amb la vostra assistència i així fer que la campanya s’iniciï amb el primer COMPARTIR de la comunicació. Gràcies.
Mans Unides