Per a pensar

Publicat al Diumenge, 7 de juny de 2015

Avui és l’últim dia del curs que preparem la Missa. El temps ha passat volant, potser és perquè ens ho hem passat molt bé. Mica en mica, cada dimarts, hem intentat esbrinar el missatge que Jesús ens ha deixat amb els seus evangelis: hem après a ser solidaris, hem vist com no discriminava ningú i que sempre aposta pel més dèbil.

Aquestes experiències i moltes altres hem pogut posar-les en pràctica realitzant intercanvis amb gent d’altres llocs i que també formen part de la joventut de la Parròquia.

Quan vam pujar a Aiguafreda de Dalt a portar el pessebre, vam poder gaudir d’un paisatge deliciós i sobretot de la companyia de tot el grup, grans i joves, que va fer que aquesta sortida servís per a conèixer-nos millor tots.

Pregar, potser el que més ens costa, el silenci no és fàcil de trobar en el nostre ambient. Per això ens va sorprendre la pregària comunitària que durant 24 hores vam fer al Socós. Pregar contínuament durant 1 hora ens va costar, però cadascú vam sentir interiorment que ajudàvem als nostres germans que no poden gaudir de la pau i l’harmonia. Tot el que hem fet durant el curs ho hem preparat amb il·lusió, la missa cada segon dissabte, la Vetlla de Pasqua, crec que ens ha preparat una mica més en tenir consciència de què és comunitat.

Aprofitem aquesta darrera missa per donar-vos les gràcies a tots aquells que cada dissabte ens heu acompanyat. Us desitgem que pugueu gaudir d’unes vacances tranquil·les i que tots, igual que nosaltres, aquestes vacances ens serveixin per aprofundir en la nostra fe.

Bones vacances

Grup Baobab