ÉS PASQUA: Hi ha un abans i un després. Celebrem-ho i visquem-ho!

Publicat al Dilluns, 17 d'abril de 2017

Aquí i ara ens toca celebrar la Pasqua del Senyor! Hic et nunc celebrem un any més que Jesús és viu i ens dóna la VIDA a nosaltres.

I ho diem com si res. Però hi ha d’haver un abans i un després en la nostra celebració de la Pasqua. Com diu en Diego Toledo, que acaba el seu catecumenat a la nostra parròquia i a la Vetlla Pasqual rebrà el Baptisme, la Confirmació i l’Eucaristia: “La Vetlla Pasqual serà una experiència de transició, la confirmació d’un abans i un després”.

Pasqua ens ajuda a veure les coses des de la mirada de Déu. I com és aquesta mirada?     És la mirada des de la misericòrdia, l’amor, la comunió, la fraternitat… En Diego ho diu amb aquestes paraules: “Ara tot té sentit veient les coses a través dels ulls de Déu” . Gràcies pel teu compromís i pel teu testimoni que podem llegir a la Catalunya Cristiana d’aquesta setmana, juntament amb les  altres aportacions d’alguns dels 300 adults que aquesta Vetlla Pasqual a Catalunya i les Balears  rebran els sagraments de la iniciació cristiana. Que et sapiguem acompanyar en el camí que encetes amb nosaltres.                                  Enhorabona i bona PASQUA  a tots!