Les primeres comunions

Publicat al Dissabte, 21 de maig de 2016

primera comunióAquest dissabte hem començat a celebrar les primeres comunions a la nostra parròquia. La Marta  Sardà i Roca ha estat la primera, avui l’Alba Colmenar i Galán, en Lluís Miró i Garrido, la Irina Pujol i Rivera i la Nadine Vega i Rodríguez. A tots ells la nostra felicitació, l’enhorabona de tota la parròquia i el suport perquè continuïn participant habitualment a l’Eucaristia,

El testimoni dels pares és fonamental en aquest compromís dominical i ha de seguir al que han donat als seus fills acompanyant-los a la catequesi de preparació.

L’acolliment de la comunitat és imprescindible si volem que  els més joves s’acostin el diumenge a missa i s’hi trobin bé, una missa on puguin participar-hi com ho fan en les misses familiars.

La formació continuada, una catequesi que només ha començat, hauria de tenir lloc en la programació que cada família fa quan el curs comença. Una formació no només per als infants, sinó també per als pares que n’han tingut un tast en la Catequesi Familiar però que després potser tornen a deixar de banda. Quina llàstima que no valorem més la formació cristina que prou falta ens fa, sobretot en aquests temps en que sovint es qüestiona el ser creient i sabem donar poques raons de la nostra fe! Molt sovint ens en lamentem i prou, però no busquem o no aprofitem camins de resposta a aquesta situació.

Que aquests dies de comunions ens ajudin a aprofundir-hi, a pregar-hi i buscar respostes perquè la nostra fe sigui més viva, la nostra formació actualitzada i la celebració de la fe més viscuda.