L’altar de la capella del Socós

Publicat al Dissabte, 2 de gener de 2016

Mare de Déu del SocósSou molts els centellencs i centellenques que us estimeu la Capella del Socós i confieu en la Mare de Déu. Per això sempre hi ha ofrenes de molts que  es recorden de la Mare de Déu i que li ofereixen el seu donatiu o deixen un  ram o una planta als seus peus, sovint damunt de l’altar.

I és això el que no hauríem de deixar de fer però respectant la dignitat de l’altar. L’altar és el lloc més noble de la capella perquè és la taula on s’hi celebra l’eucaristia i no l’hauríem de convertir en un prestatge per posar-hi el damunt tota mena d’objectes per més valor que els donem. Per això us demanem que poseu les vostres plantes i rams que oferiu a la Mare de Déu al peu de l’altar i que deixeu net l’altar per celebrar-hi l’eucaristia.

Estem segurs que la Mare de Déu del Socós estarà igualment contenta de la vostra ofrena i retornarem a l’altar la dignitat que es mereix. A tots i totes moltes gràcies. Igualment us demanem que si feu l’ofrena de llantions no els encengueu allà mateix, pel perill de foc que això suposa, sinó que els recollirem i cremaran al davant del sagrari de l’església. Gràcies de nou, per la vostra comprensió.