LA MISSA DE CADA DIA

Publicat al Diumenge, 18 d'octubre de 2020

Com cada any, a finals d’octubre, des del 1996, abans es feia al setembre, s’endarrereix una hora l’horari i per tant, al capvespre perdem una hora de llum solar i es fa fosc més aviat.
Això ens porta a atendre la petició de la majoria de persones que acostuma a anar a missa els dies feiners, sovint persones grans, que demanen de poder celebrar la missa una hora abans, en lloc de mitja hora. Es fa fosc molt d’hora, especialment en ple hivern, i el fred i la situació actual d’alerta sanitària fan que ens costi més sortir de casa a mida que es fa tard. Per això, a mode experimental de moment, a partir del canvi d’horari l’altra setmana, la missa dels dies feiners serà a les 19 hores en lloc de les 19,30 com era els anys anteriors. Estem segurs que els canvis no sempre van bé a tothom, i hi ha qui preferiria que les coses es mantinguessin igual, però en aquest cas, ens mou a fer-ho, la vostra petició. Si no va bé, retornarem a l’horari d’abans.
La missa anticipada del dissabte a les 20 hores i la del diumenge a les 11 hores, de moment, no canvien d’hora.
Per tant tingueu-ho en compte, especialment els que teniu alguna intenció encomanada en les misses dels propers mesos i hi voleu ser presents. També els que, per la raó, que sigui, voleu participar a l’eucaristia un dia feiner a partir del dia 26 d’octubre. Demanem disculpes als qui aquesta modificació us pugui fer anar malament o us obligui a modificar una mica les vostres tasques habituals. L’interès i la voluntat de la parròquia és servir el millor possible i de la manera que pugui ajudar a més gent. Moltes gràcies per la vostra comprensió.