LA CONFIRMACIÓ UN PAS MÉS

Publicat al Diumenge, 22 de setembre de 2019

Comencem el curs i també des de la Parròquia oferim uns curs de preparació a la Confirmació als nois i noies que volen rebre aquest sagrament. Un temps per al discerniment als que no tenen clar si rebre’l o no. Per això hem enviat als nois i noies que fa cinc anys van fer la Comunió a la Parròquia una carta invitació, però si algú no l’ha rebuda que s’hi senti també convidat. Com que la Confirmació no és només per als joves, si hi ha algun adult que no està confirmat i vol rebre-la també pot fer-ho saber.
Aquest és el text que els adrecem:
Benvolgut /da: Fa cinc anys vas fer la Primera Comunió i per preparar-te vas venir a la catequesi.
A la Comunió i al Bateig t’hi van acompanyar els pares perquè són els primers sagraments que rebem quan encara som petits. Ara que ja decideixes moltes coses pel teu compte et convidem a rebre la Confirmació. Parla’n amb els teus pares i si et vols preparar i confirmar-te vine el divendres 27 de setembre, puntualment a les 6 de la tarda, a la rectoria (c. Estrangers, 6) al costat de l’entrada a l’Escola Sagrats Cors o bé truca al 93 881 10 32 o al mòbil 650 443 432 per dir que t’interessa. Entre tots farem el programa i l’horari mirant d’adaptar-lo a les vostres possibilitats.
Potser només vols saber què farem perquè no tens clar que és la Confirmació i no saps si et confirmaràs o no. Vine igualment i en parlem. Si algun teu amic o amiga no ha rebut aquesta carta i vol venir, pots convidar-lo.