LA CELEBRACIÓ COMUNITÀRIA DE LA UNCIÓ DELS MALALTS

Publicat al Dilluns, 21 de gener de 2019

Preparem la celebració comunitària de la Unció dels malalts. Serà el dia 17 de febrer, el diumenge després de la festa de la Mare de Déu de Lurdes, a la missa de les 11 del matí. Els que vulgueu rebre-la guardeu-vos aquesta data. Si us és difícil i voleu que vinguem a casa ens podeu avisar. El dissabte següent dia 23, a les 5 de la tarda, a la Residència per tots els qui la vulguin rebre.
Aquest sagrament, més que un anunci de la mort, és un sagrament de vida, que ajuda als malalts i a les persones grans creients a viure cristianament aquesta etapa de la vida. Anima a superar el descoratjament provocat, a vegades, per la malaltia o la vellesa. Ens dóna la gràcia de l’Esperit Sant amb la qual som ajudats en la nostra salut i confortats per la confiança en Déu, més enllà de l’angoixa i el sofriment.
La parròquia ha de mirar que els malalts estiguin presents en el si de la comunitat. La presència i el testimoniatge de creients que viuen la seva malaltia, minusvalidesa o les xacres de la vellesa amb esperit cristià és sempre interpel•ladora i infon salut evangèlica a la comunitat parroquial. D’aquí la nostra atenció a tots ells.