HEM FET LES PRIMERES COMUNIONS

Publicat al Diumenge, 14 d'agost de 2022

Aquest dissabte amb la celebració de la Primera Comunió de l’Èric i la Marina, a la missa anticipada, acabem les Comunions d’aquest any a la nostra parròquia. En total han estat 12, 5 nenes i 7 nens que l’han celebrada aquest any. Dos d’ells ho han fet fora de la parròquia, una a L’Ajuda, ja que n’és veïna, i l’altre a Sant Martí de Centelles que és on viu. Tots, però, han seguit els cursos de catequesi a la nostra parròquia.

Aquest any hem pogut tornar a celebrar les Comunions a la missa habitual de la comunitat, gràcies a Déu. Això ha fet més participatives les celebracions i per ells i elles que hi participaven plenament per primera vegada ha estat una ocasió per conèixer de prop les celebracions de l’eucaristia dominical, tant a la missa anticipada del dissabte al vespre com a la del diumenge al matí. S’han sentit més acompanyats i no han viscut la celebració com un a festa particular o familiar i prou, sinó en el marc de la trobada dominical de tota la comunitat. Aquest és el significat més profund de l’eucaristia: participar de la taula de la Paraula i la del Pa i el Vi amb tota la comunitat.
Ara només falta que els pares tingueu cura d’acompanyar-los-hi més enllà de la Primera Comunió i veure’ls sovint a la missa del diumenge. Per això us convidem, ja ara i ho farem en començar el curs, a la Missa Familiar i a les altres misses del diumenge.

Enhorabona a totes i tots, als pares, avis, germans i catequistes.