Ha mort Mn. Jaume Tuneu

Publicat al Diumenge, 9 d'agost de 2015

campanarD’una manera sobtada i a casa, tal com ell desitjava, ens ha deixat Mn. Jaume. Encara poques hores abans havia celebrat la missa a la Residència Sant Gabriel, com feia cada dia, havien resat el rosari a casa com sempre feien i se’n va anar en pau.

Era el dimarts al vespre. El dijous, festa de la Transfiguració del Senyor i per tant Festa Major de Sant Salvador de Guardiola, la parròquia on havia estat com a rector  durant gairebé quaranta anys, va tenir lloc les missa exequial que va presidir el Bisbe de la Seu d’Urgell i bon amic seu, Mons. Joan Enric Vives. L’acompanyàvem molts centellencs, feligresos de Sant Salvador de Guardiola i un bon nombre de capellans.

Des d’aquí donem gràcies a Déu per la seva vida, 88 anys, per les activitats pastorals i docents que ha portat a terme i sobretot per aquests anys de servei a la Residència del nostre poble en bé de la gent gran. Aquest dissabte hem celebrat la missa, a les 5 de la tarda, a la Residència, pregant per ell i pensant sobretot amb els que no van poder venir a l’enterrament.

Que reposi  en la pau del Senyor, Mn. Jaume.