Grup Baobab

Publicat al Dissabte, 10 de gener de 2015

Ja hem començat un nou any. Tots hem mirat enrere per fer balanç del que marxava i també hem intentat posar en ordre la nostra vida anotant nous propòsits per seguir el camí del 2015.

El grup ha tingut poc temps per preparar el que hem sentit aquests dies. Hi han hagut moments dolços, tendres, ens hem sentit agraïts de viure en aquest indret meravellós i estimat i hem plorat al veure que joves com nosaltres eren assassinats per ser cristians o per no pertànyer a una ètnia concreta. Hem gastat la paraula PAU de tant desitjar-la, però sembla que els homes estem dominats per la set de poder, per això, quan hem trobat l’escrit amb les paraules del Papa Francesc sobre el Baptisme, hem cregut que el millor era copiar-les. La seva humanitat i enamorament del Senyor té el do de motivar-nos.

“El baptisme no és una formalitat, és un acte que toca en profunditat la nostra existència. Gràcies al baptisme, som capaços de perdonar i d’estimar també a qui ens ofèn i ens fa mal; i aconseguim reconèixer en els últims i en els pobres el rostre del Senyor que ens visita i es fa proper. El baptisme ens ajuda a reconèixer a la cara de les persones necessitades, dels que pateixen, dels últims, també en el nostre proïsme el rostre de Jesús. “
Audiència General del Papa Francisco el dia 8 gener 2014

 Només ens resta desitjar-vos que el nou any ens porti per camins de serenor, de justícia i d’amor.

Grup  Baobab