Encara és Pasqua

Publicat al Dissabte, 11 d'abril de 2015

baobabJa ens hem menjat la mona de Pasqua que els padrins ens han regalat, recordant la resurrecció de Crist i la nostra vida nova de fills de Déu que vàrem rebre en ser batejats. Però encara ens queden trossets de les figuretes i dels ous, que hem guardat per anar menjant a poc a poc.

Així serà com recordar cada vegada una mica de la Pasqua, de la trobada familiar, dels padrins,…

Avui Jesús en l’Evangeli ens diu: “Feliços els qui creuran sense haver vist”. La imatge que em ve al cap és la de la fe. Nosaltres la comparem amb el bastó que fa servir un cec. Aquest, l’ajuda a caminar endavant tot i que no hi veu o bé es troba en alguna situació difícil. La fe és un do de Déu. Com a gratitud el nostre deure és mantenir-la viva, no deixar-la morir i demanar a Déu ajuda quan el dubte o el cansament vénen a nosaltres.

La fe ens proporciona la joia de poder viure en comunitat igual que fan un cau de formigues: amb un ordre, ajudant-nos mútuament per construir les diferents realitats de la Parròquia, treballant tothom dins les nostres possibilitats i fent-ho amb joia i alegria com Jesús ens va ensenyar.

Grup Baobab