Dues activitats d’estiu

Publicat al Dissabte, 30 de juliol de 2016

Amb el bon reguflyerst del cicle de cinema que la Parròquia va organitzar en motiu de l’Any de la Misericòrdia ens trobem ja en ple estiu. I com sempre preparem dues activitats que ja són habituals en el calendari d’aquests mesos. La primera: una sortida el divendres 19 d’agost cap al Baix Camp, concretament a Reus és el nostre objectiu. Però abans passarem per Constantí per visitar el mausoleu paleocristià de la Vil·la romana de Centcelles. Desconeguda per molts, potser perquè la tenim lluny, però molt valuosa.

Dinarem a Reus i a la tarda, tenim previst visitar la parròquia de Sant Joan Baptista i també – i aquest és el motiu principal del nostre viatge- coneixerem de prop la vida de les monges del Monestir reusenc de Santa Clara. D’aquesta manera ampliarem la visita a cenobis de diferents ordes. A la comunitat reusenca ens acollirà la centellenca M. Teresa Pujal, que fins fa poc n’era superiora. Amb elles resarem vespres i després del comiat retornarem a Centelles. Us podeu apuntar abans del 9 d’agost.

Aquesta sortida l’any passat la vam substituir pel Pelegrinatge a Terra Santa que vam fer a principis de setembre; aviat en  celebrarem l’aniversari.

L’altra activitat prevista, serà el dinar de germanor, l’arrossada popular: serà el dissabte de Festa Major, dia 3 de setembre a la Sagrera, si el temps ens ho permet.  Reserveu-vos aquest dia i quan posem els tiquets a la venda ja us informarem més detalladament. Bon estiu a tothom !