DIUMENGE DE LA PARAULA. VII SETMANA DE LA BÍBLIA

Publicat al Diumenge, 22 de gener de 2023

DIUMENGE DE LA PARAULA . VII SETMANA DE LA BÍBLIA

Avui és el Diumenge de la Paraula. I enceta una setmana dedicada a la Bíblia. Ens cal fomentar la lectura i el coneixement de la Bíblia. És fonamental per enfortir la nostra fe i per viure atents al que ens diu la Paraula de Déu. Dissortadament ens falta formació bíblica, d’aquí que la major part dels cursets de formació que hem fet a la Parròquia han estat dedicats a aprofundir en els estudis bíblics, però no sempre tothom hi pot assistir. Ens quedem amb allò que coneixem des de petits i ens perdem tot el que d’ençà de llavors s’ha anat estudiant i ha ajudat a descobrir aspectes bíblics que fa anys no es coneixien.
En aquest sentit avui us oferim una presentació de l’Evangeli segons Sant Mateu que és el que proclamarem aquest any a la missa dels diumenges ja que estem en el Cicle A. Un fulletó senzill que té aquests apartats: Qui és Mateu? L’Evangeli, el pla de l’Evangeli, els set discursos de Jesús i el gran relat de la Passió (Mt 26 – 27).
En deixem alguns exemplars al cancell de l’església perquè us l’emporteu i també us el podem enviar, si ho indiqueu, per correu electrònic o whatsapp. Ens ajudarà a entendre millor l’evangeli que anirem proclamant cada diumenge i fer nostre el missatge de la Paraula de Déu per viure-la durant la setmana.