Consell Pastoral:

Publicat al Dissabte, 1 d'abril de 2017

Dilluns passat s’esqueia la reunió núm. 100 des de l’arribada de Mn. Josep Alaró com a rector. La primera es va celebrar el 18 de setembre del 2007. Durant aquests 10 anys s’han anat canviant els membres del Consell Pastoral.  En aquesta reunió el Consell:

. Va revisar el que s’ha fet durant aquestes setmanes de Quaresma: el treball sobre el lema escollit, les pregàries de cada dissabte abans de la missa anticipada, les 24 hores de Pregària  a la Capella del Socós…

. Va preparar alguns dels actes de Setmana Santa i Pasqua: La Celebració Penitencial  tindrà lloc  el Dimarts Sant, dia 11 d’abril, a ¼ de 9 del vespre. Aquest dia la missa serà a les 8 del matí. També el Via Crucis que com altres anys serà participat  per diferents grups parroquials i famílies i tindrà lloc el Divendres Sant, dia 14 d’abril a les 10 del matí.

. Vam acabar la reunió celebrant que era la que fa 100. I proposant convidar en una data propera totes  i tots els que han format part de Consells anteriors per compartir-ho amb ells.