COMENCEM LA CATEQUESI

Publicat al Dimarts, 1 d'octubre de 2019

Amb la missa de les 11 del migdia, avui encetem el nou curs de Catequesi a la nostra parròquia. Les activitats per a cada grup les anireu trobant a l’Espurna, tant de catequesi familiar, de 2n curs, de postcomunió, d’adolescents que volen aprofundir pensant en la Confirmació com de Formació d’adults.
La catequesi i és una de les tasques importants que ha de tirar endavant tota comunitat cristiana: no només per iniciar als petits en el coneixement i la vivència del que és bàsic per un cristià, sinó per ampliar i aprofundir-hi mentre anem creixent. Mai hauríem d’estar satisfets amb allò que sabem, ja que sempre podem anar una mica més a fons.
La nostra parròquia i l’Església en general dedica molt esforç a la catequesi dels infants, no tant a la formació dels adolescents i d’adults, que és molt important, i per això ja fa uns quants cursos que hi dediquem una hora al mes. Aquest any dedicarem el curs de Formació d’adults a qüestions de la vida, mirades des d’una òptica creient. Trobareu especificat el tema del curs a l’altra pàgina.
Tant de bo fóssim molts els que hi assistíssim, a la nostra i a les altres parròquies que ofereixen un curs semblant.