CELEBRACIÓ DE LA COMUNIÓ I LA CONFIRMACIÓ

Publicat al Diumenge, 5 de juny de 2022

Avui celebrem la primera Comunió de la Neus Solís Pacheco i la Confirmació del seu germà gran Diego. L’Eucaristia i la Confirmació, juntament amb el Baptisme, són els sagraments de la Iniciació cristiana. És un exemple bonic el del Diego que fa 9 anys va fer la Comunió i avui rep la Confirmació al costat de la seus germans, pares i padrí de Confirmació, perquè la Comunió no és cap final sinó un pas més en la vida de fe. Desitgem que segueixin el seu exemple molts altres joves i, com ell, pel sagrament de la Confirmació esdevinguin veritables testimonis de Jesús, evangelitzadors entre els joves.
La nostra enhorabona a tots dos i a tots els que comparteixen aquesta festa. I el nostre agraïment per aquest pas que fan ells dos avui, acompanyats pels pares, padrins, catequistes i tota la comunitat. No és fàcil avui per un jove fer
aquest pas, que pot ser un estímul per altres companys i companyes que no l’han fet encara. Tant de bo sigui així. Que l’Esperit sigui força i alè, consol i joia per a ells i per a tots, avui i sempre.