Benvingut a la comunitat

Publicat al Diumenge, 22 de gener de 2017

Els Bisbes de Catalunya en el document sobre el Catecumenat ens diuen això:

L’encara recent institució del catecumenat a les nostres diòcesis dóna els primers fruits, si bé queden molts passos a fer per tal que estigui plenament integrat en la nostra pastoral. Cada catecumen és un estímul per a la comunitat que l’acull.

La pràctica del catecumenat, pensada per encaminar els adults  i joves  que desitgen ser cristians, pot renovar la nostra manera de transmetre la fe i la mateixa acció pastoral. Ens convida a partir sempre de la realitat de cada persona  i ens insta a establir itineraris diversificats segons les necessitats d’aquell que truca a la porta demanant la fe. El catecumenat, fins ara una experiència excepcional, ha d’anar passant a ser un moment exemplar, significatiu i carregat de futur en l’estil pastoral de les nostres comunitats.

Dissabte vinent ho serà per a la nostra parròquia. A la missa de 8 en Diego Toledo, que ha demanat el Baptisme, serà presentat a la comunitat. Des de fa 2 anys hem anat fent un camí d’acompanyament i preparació per rebre a la propera Vetlla Pasqual els sagraments de la iniciació cristiana: el Baptisme, la Confirmació i l’Eucaristia. Donem-ne gràcies a Déu.