Mans Unides amb el Dr. Iñaki Alegria

Publicat al Dissabte, 4 de juliol de 2015

Tal com vam us vam anunciar el dia de la Campanya, hem intentat contactar amb persones que viuen de molt a prop les situacions tan difícils que els toca viure, en molts indrets d’aquest món que tots estimem. No ens posem d’acord, per trobar una solució per arribar a que tothom pugui viure dignament. Per això volem transmetre el contingut de l’entrevista que vam tenir amb el Dr. Iñaki Alegria durant la presentació del seu llibre.

El Dr. Iñaki Alegria, és pediatra i treballava a l’Hospital de Granollers. Va marxar a l’hospital de Gambo situat a Etiòpia i tal com ell ens va dir, va enamorar-se de l’alegria dels nens i de la gran hospitalitat de la seva gent, i ha decidit a anar-se’n i dedicar-se a exercir la seva professió entre aquesta màgica gent.
Va anar comentant la fotografies del llibre i ens va fer viure dificultats, pobresa, malalties, però va insistir en que tot i les dificultats, la pau, generositat i joia es respira amb força.
Finalment copiem un paràgraf del llibre que crec retrata molt fidelment els seus sentiments: Parafraseando a Paracelso me atrevo a decir,”El fundamento más importante de la medicina es el amor” “Así es como entiendo la medicina como un acto de amor, de entrega y de acompañamiento a aquel que està sufriendo y necesita que estemos a su lado”

També el dia 7 del passat mes de Juny vam tenir el goig de poder assistir a un concert del grup Vocal Modern KORUP i Centelles Gospel Choir. Les joves del Korup ens van fer passar una estona molt bona, feia goig veure un grup tant compenetrat i tant somrient, s’ho passaven bé i nosaltres millor.
El cor de Gospel com sempre ens va fer entrar en la seva dinàmica i cadascú sens dubte a la seva manera feia seves, les pregàries i les rebeldies, tot i que veient un grup tant nombrós que aportava la seva veu i energia ens passaven totes les penes.
A tot el grup, Mans Unides agraeix molt sincerament la generositat de dedicar un dia de Corpus a fer realitat la solidaritat, doncs tot el que es va recaptar que van ser 345,–Euros, va ser entregat per poder fer realitat els projectes d’aquest any .

Als qui comencin les vacances pel juliol, us desitgem bon temps, bon humor i pau. MANS UNIDES