Lluitem contra la pobresa. T’hi apuntes?

Publicat al Dissabte, 7 de febrer de 2015

Cartell M. Unides 2015És el lema central de la nostra campanya, amb la qual pretenem motivar la societat en general, i a les institucions públiques, mitjans de comunicació i empreses, perquè prenguin consciència que són responsables també de l’eradicació de la pobresa.

T’hi apuntes a mirar els pobres i caminar amb ells?

Mans Unides rep de la comunitat cristiana, l’impuls  per a la nostra missió i en ella mantenim viu el compromís de l’església pels més necessitats. De la fe en Crist fet pobre, neix la nostra preocupació pel desenvolupament .

El Papa insisteix que els cristians sortim a buscar els que estan en les perifèries. “Necessitem una conversió en relació als pobres (…) Són per a nosaltres una ocasió per trobar al mateix Crist”. Hem d’estar atents a les misèries concretes. Però no parlem només d’assegurar a tots el menjar, sinó que tinguin prosperitat sense exceptuar cap be”. Per tant, la nostra proposta pel desenvolupament contempla totes les dimensions de la persona: física, psicològica, intel·lectual, cultural, i espiritual, tractant de crear oportunitats perquè individus i pobles assoleixin la seva pròpia plenitud en pau, justícia, llibertat i amor.

Fem del dia d’avui una immensa cadena de germanor a on podem trobar-nos  tots lluitant i treballant pel mateix QUE TOTHOM PUGUI TENIR ELS MATEIXOS DRETS I OPORTUNITATS PER DEFENSAR LA SEVA DIGNITAT.

I acabem amb una frase de Teresa de Calcuta:” A vegades sentim que el que fem és tant sols una gota en el mar, però el mar seria menys si li faltés aquesta gota.

Volem aprofitar per dir-vos que aquest diumenge,  a les 6 de la tarda  en la Sala la Violeta es projectarà un documental sobre la lluita del indígenes,  per les seves terres. Tothom que pugui i vulgui serà molt benvingut. Gràcies.