LA NOSTRA INDIFERÈNCIA ELS CONDEMNA A L’OBLIT

Publicat al Dilluns, 14 de febrer de 2022

Mans Unides Centelles

Com cada any en aquestes dates Mans Unides es fa més present entre nosaltres. Tot i que al nostre poble tenim la sort de tenir-la sempre present, gràcies a l’equip de persones que estan al davant d’aquesta entitat i els seus voluntaris que no només ara, sinó al llarg de tot l’any, ens recorden la missió que tenen i el compromís per assolir no només la lluita contra la fam sinó el treball per fer més petites les desigualtats que afavoreixen la fam i la pobresa en el món.
Hem d’agrair molt a l’equip i als voluntaris de Mans Unides que ens recordin que hi ha molta gent que pateix i que nosaltres podem ajudar a tirar endavant els seus projectes, pensats per millorar les condicions de vida de moltes comunitats i països.

Com Càritas, Mans Unides és una entitat mirada amb simpatia per gent d’església o no, però que és sensible a la necessitat de treballar per fer més humana la vida de les persones, visquin on visquin i tinguin les condicions econòmiques que tinguin. Ens ajuda a no ser-hi indiferents i a no mantenir-les en l’oblit, com diu el lema de la Campanya d’aquest any.
Gràcies a Mans Unides Centelles pel treball que fa i gràcies a totes i tots els qui ajudeu a fer-lo. .