FRENAR LA DESIGUALTAT

Publicat al Diumenge, 12 de febrer de 2023

Com cada any volem anunciar-vos el llançament de la CAMPANYA. que aquest, porta per lema:
FRENAR LA DESIGUALTAT
ES A LES TEVES MANS
La desigualtat s’ha convertit en la major amenaça i el desafiament més gran a nivell mundial. Per a moltes persones, pensar en desigualtat i gana és pensar en un repte impossible, un problema sense solució davant el qual no es pot fer res.
Des de Mans Unides, volem fer un gir a aquesta idea per bandejar-la de la nostra ment i deixar la solució en mans de cadascun de nosaltres. Perquè quan parlem d’ajudar tots fem servir un element comú, les mans, un element molt poderós i amb molta força, tant físicament com metafòricament, que és símbol principal i essència de la nostra organització.
Per això, la imatge triada per acompanyar-nos el 2023 mostra unes mans en blanc i negre: fortes, que transmeten tendresa i ens conviden, alhora, a estendre les nostres, als nostres germans més vulnerables i descartats.
Volem que la societat uneixi les seves mans a les nostres per acabar amb la desigualtat i la gana.
I es per tot això que us demanem assistiu els dos actes que hem preparat per aquest divendres dia 10 i el diumenge 12. Tot i que som conscients que em de treballar i ho fem amb molta il·lusió, necessitem que el poble també sigui conscient de que la fam, la pobresa i la injustícia no tant sols la vivim a casa nostra, si no que amb països llunyans no coneixen altre forma de vida-
US ESPEREM!!. GRACIES!