ESCRIT MANS UNIDES MES DE SETEMBRE

Publicat al Dissabte, 2 d'octubre de 2021

De nou ens adrecem a tothom per agrair-vos una vegada més la vostra generositat fent que la Tómbola de la Solidaritat una vegada més hagi sigut un èxit de participació-
Però no podem mantenir la joia, perquè tenim molt fronts oberts, a on la misèria, la desesperació i la injustícia son el pa de cada dia.
En aquests moments tenim molt a prop nostre els nostres germans de Les Palmes que veuen com inexorablement les seves cases, els seus somnis i el seu futur, que destruït sense possibilitat de rescatar-ho.
I la mateixa situació o semblant també l’estan passant altres germans que no per estar més lluny podem oblidar.
Creiem que en aquests moments el que tots necessiten és l’escalfor de una mà amiga, el sentir-se acompanyats en el seu dolor.
Perquè us pugueu fer una idea de quin es el nostre treball us adjuntem el informe que Mans Unides ens trasllada.
Sabem que vivim uns moments que tothom necessita ajuda, no cal pensar en una gran quantitat, però sempre hi ha d’algun caprici que ens podem privar i transformar-lo en AMOR i FRATERNITAT.

2021.09.28
NOVA INTERVENCIÓ D’EMERGÈNCIA PER DONAR SUPORT A LA POBLACIÓ MÉS AFECTADA.

Haití és un país afectat de manera cíclica per terratrèmols, huracans, sequeres i inundacions. Segons els últims recomptes, el terratrèmol del passat 14 d’agost s’ha portat per davant la vida de més de 2.200 persones i ha deixat més de 12.000 ferits.