La parròquia en assemblea

Publicat al Dissabte, 22 de febrer de 2014

assemblea parroquial_logo
Encara que no ho sembli estem en assemblea. La nostra Parròquia de Santa Coloma s’ho ha proposat com a treball d’aquest curs i ja estem a la meitat. El primer trimestre va ser el temps que ens vam donar per a recollir totes les valoracions, informacions i propostes dels diversos grups de la Parròquia, de la gent que hi assisteix i hi participa però no està en cap grup i dels qui sense participar-hi habitualment ens han volgut fer arribar la seva aportació. En total una quinzena de grups; 20 respostes al qüestionari individual al cancell de l’església i una trentena de respostes d’altres persones a qui hem demanat la seva aportació. A tots moltes gràcies.

Ara sembla que no fem res, però és el temps que necessita el Consell Pastoral per fer el buidat de tot aquest material. El dels grups ja està fet i ara toca treballar les respostes dels altres dos sectors. Un cop fet això, ja podrem presentar el treball a fer en la Plenària que encara no té data assignada, perquè tothom qui vulgui hi pugui participar. Recordem que vam situar-ho a l’entorn de Pasqua.

Animeu-vos, doncs, a prendre-hi part, ja que el treball que es faci en l’Assemblea ha de marcar el camí dels propers anys a la nostra Parròquia.