L’experiència de la catequesi familiar

Publicat al Diumenge, 19 de maig de 2013

Al llarg del curs ens hem trobat per grups de pares, uns els dilluns al vespre, uns altres els dimecres i encara un grupet els dissabtes al matí. I pel que fa als nens i nenes també, uns els dilluns i uns altres els dimarts.

Ben segur  que per als pares i mares ha estat un temps de formació important i de compartir amb altres pares quelcom que no sempre trobem un espai per a compartir-ho, com és  el nostre ser creients, la vida de fe, com ho fem per parlar de Déu als nostres fills i filles i ajudar-los a pregar. També per als petits la trobada mensual amb el grup de catequesi, però sobretot el treball fet a casa amb els pares ha desvetllat  una colla d’actituds i de coneixements que hauran d’anar ampliant  en el segon any de catequesi i a mida que vagin creixent. Agraïm molt als pares i mares que han dedicat aquest temps a la reunió mensual i al treball fet a casa pel bé dels seus fills; no oblideu que vosaltres sou els primers catequistes dels fills.

Ara, en acabar el curs, ens apleguem tots per celebrar el treball fet, revisar com ha anat i programar el curs que ve. Ho farem dissabte vinent a la tarda a la Capella de Sant Antoni.

És un moment important per compartir, celebrar i revisar el què ens ha ocupat un temps del curs i, sobretot, perquè l’objectiu d’aquest treball s’ho val: la preparació a la primera comunió. El curs vinent continua aquesta preparació, no amb la catequesi familiar, sinó amb la trobada setmanal en grup amb els catequistes.