Catequesi Familiar i Formació

Publicat al Dissabte, 27 de setembre de 2014

Cada diumenge Jesús et convidaPer tal que els pares puguin participar més de la catequesi que ell fill/a rep per a preparar-se per participar en l’Eucaristia tornem a oferir la Catequesi Familiar. És ja el cinquè any que la segueixen els pares i nens/es del 1r curs de catequesi. El fil conductor del curs és el Pare Nostre i cada mes es troben en grup els pares i mares per una banda i els nens i nenes per l’altra.

La trobada amb els pares té una doble finalitat: preparar el que hauran de explicar i treballar amb els fills a casa i reflexionar i compartir l’experiència de vida i de fe entre ells.

La trobada amb els nens i nenes a la parròquia és per a repassar el treball fet a casa i facilitar que tots avancin a un mateix ritme.

Aquestes trobades mensuals culminen en la Missa familiar que té lloc l’últim diumenge de mes a les 12 del migdia. Una celebració que compta amb la participació dels catequistes i les famílies.

Aquest any també, a petició del pares i mares que van seguir aquest curs l’any passat, oferim un curs d’introducció al Nou Testament amb una xerrada i un taller cada mes. Està obert a tothom. Ja us n’informarem.