CATEQUESI: CAMÍ CAP A L’EUCARISTIA

Publicat al Diumenge, 19 de setembre de 2021

Amb les dues primeres comunions que hem celebrat últimament, la d’en Dani el diumenge dia 5 i la de la Roser el diumenge dia 12 de setembre acabem les celebracions d’aquest any. En total han estat dotze els nens i nenes que aquest any s’han afegit a la celebració de l’eucaristia a la nostra parròquia. Les circumstàncies no ho feien fàcil però, entre tots, hem aconseguit que ho poguessim celebrar, alguns a la missa de la comunitat i d’altres en una missa celebrada una hora més tard per mantenir l’aforament al temple. Donem-ne gràcies a Déu!
Ara ens toca encetar un nou curs que vam preparar amb els i les catequistes el passat divendres:
1. Ens posarem en contacte amb el grup que ja va començar la Catequesi Familiar el curs passat i aquest any vulgui continuar la catequesi.
2. També estem en contacte amb els que han fet la comunió i els que l’han ajornada per l’any vinent.
3. Ara fem una crida als pares i mares dels nens i nenes nascuts l’any 2014 o més tard perquè puguin inscriure el seu fill/a a la catequesi, que aquest any podrà ser presencial, si els pares ho volen, amb les condicions que imposa la prevenció de la Covid 19. Els hauran d’inscriure els propers dies: del dilluns 20 al dijous 23 de setembre, ambdós inclosos, de les 16,30h a les 18h a la rectoria. Millor que abans demaneu hora , ja que l’atenció haurà de ser individualitzada. Ho podeu fer als mòbils 650 443 432 o al 630 448 566.
4. Començarem el curs amb la Missa Familiar que celebrarem el diumenge dia 3 d’octubre a les 12h.
Us animem a tots a fer aquest treball de preparació a la Comunió. Als pares i mares a créixer en la formació cristiana per poder acompanyar la fe dels fills i aquests a descobrir o conèixer una mica més Jesús, el seu missatge i la seva vida. Una tasca que ara se’ns fa més difícil degut a les restriccions que patim, però que és indispensable per viure com a comunitat cristiana i créixer en Església.